Tove Jansson seura

Tove Jansson -seura ry.
info@tovejanssonseura.fi

27.9.2018

Uusi animaatiosarja Muumilaakso (Moominvalley) saa ensi-iltansa helmikuussa 2019. Koko perheen prime time -katseluaikaan sovitettu sarja perustuu muumikirjoihin ja -sarjakuviin.

Torstaina 27.9. klo 17.30 alkaen taiteellinen johtaja ja tuottaja Marika Makaroff kertoo meille Annantalon auditoriossa (Annankatu 30) sarjan taustoista, draamallisista lähtökohdista, periaatteista ja arvoista. Tervetuloa kuulemaan, kysymään ja keskustelemaan jo 80 vuoden ajan uusia sukupolvia hurmanneiden muumiystäviemme uusista seikkailuista! Mitä saammekaan nähdä, kun ne saavat tuekseen tämän päivän animaatiotekniikan?

Järjestämme tapahtuman yhdessä Annantalon kulttuurikeskuksen kanssa. Joka nyyti ja mymmeli tovereineen on tervetullut, sillä tapahtumaan on vapaa pääsy. Tapahtuma kuvataan dokumenttia varten.

Den nya animationsserien Muumilaakso/Mumindalen (Moominvalley) får sin premiär i februari 2019. Familjefilmen som planerats för bästa sändningstid baserar sig på muminböckerna och -serierna.

Torsdagen den 27.9. klo 17:30 berättar den konstnärliga ledaren och producenten Marika Makaroff i Annantalo (Annegatan 30) om bakgrunden till filmen, dramatiska utgångspunkter, principer och värderingar. Välkommen att lyssna, fråga och diskutera våra muminvänners nya äventyr, vänner som under 80 år har charmat nya generationer! Vad månne vi får se när de får stöd av dagens animationsteknik?

Vi ordnar tillfället tillsammans med kulturcentret Annantalo. Alla knytten och mymlor med vänner är välkomna, för det är gratis inträde.

Oletko seuramme jäsen, mutta et saanut uusinta jäsenkirjettämme?
Olisitko ystävällinen ja ilmoittaisit asiasta osoitteeseen info@tovejanssonseura.fi

HTML hit counter - Quick-counter.net