Tove Jansson seura

Tove Jansson -seura ry.
info@tovejanssonseura.fi

13.6.2019

Surullisiakin uutisia meillä on; seuramme pitkäaikainen tukija Per Olov Jansson, Toven pikkuveli, kuoli 98 vuoden ikäisenä 7.2.2019. Prolle oli valokuvaaja, sukeltaja, kullankaivaja, sotaveteraani, seikkailija, perheenisä ja mainio ystävä. Muistamme häntä lämmöllä ja iloitsemme siitä, että seuramme sai hänet vieraakseen useammankin kerran. Hän oli kaiken muun ohella se, joka vuosien varrella kuvasi Tovea eniten. Myös Pellingin saaristo esiintyi usein hänen kuvissaan. Nyt Valokuvataiteen museo järjestää Per Olovin muistoksi pienen muistonäyttelyn 12.6.-1.9.2019 Kuvakulmassa.
Menemme yhdessä visiitille näyttelyyn torstaina 13.6. klo 17. Tapaamme silloin museon aulassa. Pääsylippu on omakustanteinen, 10/5 €, Museokortilla ilmaiseksi. Museo sijaitsee Kaapelitehtaalla, osoitteessa Tallberginkatu 1 G.

Vi har också ledsamma nyheter; sällskapets långvariga understödare Per Olov Jansson, Toves lillebror, avled i en ålder av 98 år den 7.2.2019. Prolle var fotograf, dykare, guldgrävare, krigsveteran, äventyrare, familjefar och en ypperlig vän. Vi minns honom med värme och glädjs över att vi fick ha honom som gäst flera gånger. Vid sidan av allt annat var han den som under åren fotograferade Tove mest. Också Pellinge skärgård ingick ofta i hans bilder. Till minnet av Per Olov anordnar Fotografiska museet nu en liten minnesutställning 12.6.-1.9.2019 i Kuvakulma-rummet.
Vi besöker utställningen tillsammans torsdagen den 13.6. kl 17. Vi träffas då i museets aula. Inträdesavgiften står Du själv för; 10/5 €, gratis med Museikortet. Museet finns på Kabelfabriken, address Tallbergsgatan 1 G.

Uudet nettisivut

Seuramme tekee pahraillaan uusia nettisivuja. Uusien sivujen valmistumista odotellessa kannattaa käydä tutustumassa seuramme Facebook-sivuilla. Tulevista tapahtumista tiedotamme myös uutiskirjeissämme.

Oletko seuramme jäsen, mutta et saanut uusinta jäsenkirjettämme?
Olisitko ystävällinen ja ilmoittaisit asiasta osoitteeseen info@tovejanssonseura.fi

HTML hit counter - Quick-counter.net