Tove Jansson seura

Tove Jansson -seura ry.
info@tovejanssonseura.fi

Vuosikokous 26.2.2018
Tove Jansson -seuran vuosikokous pidetään maanantaina 26.2.2018 Iittala & Arabia Design
Centerissä, Hämeentie 135, Helsinki. Pääsemme aluksi museokierrokselle ja sitten tapaamaan
muumimukien suunnittelijaa Tove Slottea. Kuulemme kuuluisien muumiastioiden suunnittelusta ja tuotannosta sekä saamme ihailla kauniita esineitä. Todella mielenkiintoinen ilta siis luvassa!
Museokierros alkaa klo 18.

Tove Jansson -seuran sääntömääräinen vuosikokous pidetään ohjelman jälkeen samoissa tiloissa. Kokous alkaa n. klo 19.

Pyydämme ilmoittautumaan tarjoilujen vuoksi su 18.2. mennessä info@tovejanssonseura.fi.
Lämpimästi tervetuloa!

Årsmöte 26.2.2018
Vi håller Tove Jansson-sällskapets årsmöte måndagen den 26.2.2018 på Iittala & Arabia Design
Center, Tavastvägen 135, Helsingfos. Vi går först på en rundtur i museet o sen träffar vi
muminmuggarnas designer Tove Slotte. Vi får höra om formgivandet samt produktionen av
muminkärlen och vi får beundra vackra saker. Vi garanterar en verkligt intressant kväll. Rundturen på museet börjar kl 18.

Det stadgeenliga årsmötet för Tove Jansson-sällskapet hålls efter programmet i samma utrymmen. Mötet börjar kl 19.

På grund av trakteringen ber vi att Du anmäler Dig senast söndagen 18.2. på adressen
info@tovejanssonseura.fi. Varmt välkommen!

Oletko seuramme jäsen, mutta et saanut uusinta jäsenkirjettämme?
Olisitko ystävällinen ja ilmoittaisit asiasta osoitteeseen info@tovejanssonseura.fi

HTML hit counter - Quick-counter.net