Tove Jansson seura

Tove Jansson -seura ry.
info@tovejanssonseura.fi

Ajankohtaista

Kesäkuukaudet ovat pian ohitse - Toven syntymäpäiviä ja Tampereen upean Muumimuseon avajaisia on juhlittu. Youtubesta voit katsella ja kuunnella Muumimuseon avajaisten ohjelmaa sekä upean syntymäpäiväkonsertin 9.8. taltiointia. Videot löytyvät Youtubesta hakusanalla Tampere-talo + Tove Jansson: https://www.youtube.com/results?search_query=tampere-talo+tove+jansson

Nyt on taas aika suunnata katseet tulevan syksyn toimintaan ja iloita yhteisistä kohtaamisista.

Sommarmånaderna är snart förbi - vi har firat Toves födelsedag och invigningen av det fantastiska Muminmuseet i Tammerfors. På Youtube kan Du se och höra programmet under invigningen av Muminmuseet samt den fina födelsedagskonserten 9.8. Du hittar videofilmerna på Youtube med sökordet Tampere-talo + Tove Jansson: https://www.youtube.com/results?search_query=tamperetalo+tove+jansson

Nu är det igen dags att vända blicken mot den kommande höstens verksamhet och glädjas över våra gemensamma möten.

26.9.2017

Meillä on suuri ilo saada vieraaksemme arkkitehti Mikko Heikkinen, joka kertoo huomioitaan ja ajatuksiaan Toven luoman muumimaailman rakennetusta ympäristöstä, taloista ja tiloista. Esityksen otsikko on "Muumitalon arkkitehtuurista - metsien ja järvien maassa on väärin asua hyvin siivotuissa laatikoissa". Tästä olemme varmasti samaa mieltä ja illasta tulee todella kiinnostava. Olette lämpimästi tervetulleita tiistaina 26.9.17 klo 18 Töölön kirjaston Mika Waltari-saliin (Topeliuksenkatu 6, Helsinki) kuuntelemaan, katselemaan ja keskustelemaan! Tarjolla kahvia ja teetä, vapaaehtoinen kahvikassa.

Vi har den stora glädjen att få arkitekt Mikko Heikkinen som vår gäst. Han berättar om observationer och tankar angående den byggda miljön, husen och utrymmena som Tove skapat. Rubriken för föredraget är "Om muminhusets arkitektur - i skogarnas o sjöarnas land är det fel att bo i välstädade lådor". Om det här är vi säkert av samma åsikt och kvällen blir verkligen intressant. Ni är hjärtligt välkomna kl 18 tisdagen den 26.9.17 till Tölö bibliotek, Mika Waltari-salen (Topeliusgatan 6, Helsingfors) för att lyssna, se och diskutera! Vi bjuder på kaffe o te, frivillig kaffekassa.

Oletko seuramme jäsen, mutta et saanut uusinta jäsenkirjettämme?
Olisitko ystävällinen ja ilmoittaisit asiasta osoitteeseen info@tovejanssonseura.fi

HTML hit counter - Quick-counter.net