Tove Jansson seura

Tove Jansson -seura ry.
info@tovejanssonseura.fi

11.9.2018

Helsingin uusi lastensairaala avautuu pian, ja sen sisustuksessa ovat keskeisessä roolissa muumien meri- ja luontoteemat. Pääsemme tutustumaan niihin opastetulla kierroksella tiistaina 11.9. Tapaamme sairaalan pääovella klo 16.00. Oppaanamme toimii projektipäällikkö Pekka Lahdenne. Kierrokselle mahtuu 20 tämän vuoden jäsenmaksunsa maksanutta jäsentä. Ilmoittauduthan 28.8. mennessä seuran sähköpostiin info@tovejanssonseura.fi. Osallistujien nimet on ilmoitettava ennakkoon; ilmoittautumalla hyväksyt siis sen, että seura ilmoittaa nimesi sairaalalle.

Det nya barnsjukhuset i Helsingfors öppnar snart och muminvärldens havs- och naturteman har en central roll i sjukhusets inredning. Vi får bekanta oss med dem på en guidad tur tisdagen 11.9. Vi träffas vid sjukhusets huvudentrén kl 16. Vår guide är projektchef Pekka Lahdenne. Med på turen ryms 20 medlemmar, som betalat årets medlemsavgift. Anmäl Dig på sällskapets mejladress info@tovejanssonseura.fi senast 28.8. Vi måste uppge deltagarnas namn i förväg; genom att anmäla Dej godkänner Du alltså att sällskapet uppger Ditt namn till sjukhuset.

Oletko seuramme jäsen, mutta et saanut uusinta jäsenkirjettämme?
Olisitko ystävällinen ja ilmoittaisit asiasta osoitteeseen info@tovejanssonseura.fi

HTML hit counter - Quick-counter.net