Tove Jansson seura

Tove Jansson -seura ry.
info@tovejanssonseura.fi

24.10.2018

Ateneumin talven päänäyttelyssä tarkastellaan 1900-luvun alun kaupungistumista ja ihmisten elämää ja arkea. Kohtaamisia kaupungissa esittelee noin 80:n taiteilijan töitä. Näiden taiteilijoiden joukossa ovat sekä Tove että Tuulikki Pietilä, joten suuntaamme tietenkin opastetulle kierrokselle näyttelyyn.

Kierros pidetään keskiviikkona 24.10. klo 17.00 alkaen. Opastus on suomenkielinen ja sille mahtuu mukaan 25 seuran jäsentä. Ilmoittautumiset 17.10. mennessä seuran sähköpostiin info@tovejanssonseura.fi, paikat täytämme ilmoittautumisjärjestyksessä. Museon pääsylippu on omakustanteinen. Kokoonnumme lipunmyynnissä 15 min ennen kierroksen alkua.

Ateneum sijaitsee Rautatientorin vieressä osoitteessa Kaivokatu 2. Esteetön sisäänkäynti Ateneuminkujan puolelta.

Huvudutställningen på Ateneum kommande vinter granskar urbaniseringen i början av 1900-talet och mänskornas liv samt vardag. Urbana möten visar arbeten av c. 80 konstnärer. Bland dessa konstnärer finns både Tove samt Tuulikki Pietilä, så vi styr våra steg mot en guidad rundtur på utställningen.

Rundturen är onsdagen den 24.10. kl 17:00. Guidningen är på finska o med ryms 25 medlemmar. Anmälan senast 17.10. till sällskapets mejladress info@tovejanssonseura.fi, platserna fylls i anmälningsordning. Inträdesbiljetten betalar Du själv. Vi samlas vid biljettförsäljningen 15 min före rundturen.

Ateneum ligger vid Järnvägstorget på adressen Brunnsgatan 2. Hinderfri ingång med hiss från Ateneumgränden.

Oletko seuramme jäsen, mutta et saanut uusinta jäsenkirjettämme?
Olisitko ystävällinen ja ilmoittaisit asiasta osoitteeseen info@tovejanssonseura.fi

HTML hit counter - Quick-counter.net